Vädret Ängelholm

Program Reportage & Tips Galleri Medlem Om föreningen Kontakt / Styrelse

Uppdaterat 2017-05-05

Ut i det gröna bilder finns i Galleriet

Tack alla föreningsmedlemmar som gjorde denna dag minnesvärd och för att ni delar med er av er kunskap. Nu ligger det ute några bilder från vår lyckade "Ut i det gröna" resa. Vi tackar VisioNi för ett gott samarbete.

Rosvandringen i Magnarp

Tack till Lillemor och Björn Forsberg i Magnarp för rosvandringen. Vad kul att det kom så många besökare!

Titta in i bildgalleriet!

Visningen på Vegeholms slott

Vi tackar Stefan och Elisabeth von Geijer för en fantastisk vandring i slottsträdgården men även inne i slottet. Det var en intressant trädgård med många ovanliga träd som var välvårdade och väldokumenterade.

Vi hade tur med vädret så picknick fick det bli i parken efter visningen för de som ville.

Fler bilder hittar du under fliken galleri.

Årsmötet

Maggan och Anders från Bäckdalens handelsträdgård och café orangeri föreläste om "från tomat till Focaccia". En trevlig kväll

Värva gärna medlemmar

Tipsa gärna dina vänner och bekanta om att gå med i trädgårdsföreningen, glöm inte informera om alla rabatter på olika plantskolor och om våra trevliga resor m.m.

Medlemsavgiften är 125 kr/år och person.

Fyll i namn, adress, telefonnummer, mejladress och medlemsavgiften på bankgiro 984-0273.

Vi har fått en hel del nya medlemmar vilket är jätte roligt.

Välkommen!

... till vår hemsida!
Här hittar du vårt program, tips och bilder.

Kommande programpunkter

Höstträff

2017-09-19

Tisdagen den 19 september kl 19.00 träffas vi i EFS-kyrkan, Ängelholm.

Trädgårdsföreningen bjuder in till en inspirationsföreläsning "Feng Shui i trädgården". Pernilla Bengtsson är en kreativ marknadsförare och certifierad Feng Shui konsult.

Läs mer om henne på www.cre8companies.se

Lotteri, ta gärna med vinster.

Entré: 80 kr för medlemmar och 100 kr för icke medlemmar.

Fika med kaka ingår i entrébiljetten

Välkomna!

Mikaeli marknad

2017-10-01

Vi har vår Mikaeli Marknad lördagen den 1 oktober kl 13.00-16.00 på Heagården

Nu finns möjlighet för alla att kostnadsfritt sälja sina grönsaker, växter, honung, lökar m. m.

Bord finns att hyra.

Vid frågor kontakta Rose-Marie Larsson tel. 073-063 00 87 eller mail Rosemarie@bjarenet.com

Mer information kommer längre fram på hemsidan

Kurs i kransbindning

2017-11-28

Tisdagen den 28 november kl 18.00-21.00 tillverkar vi adventskransar - dörrkrans.

Pris 450 kr/person, material och fika ingår

Ledare: Siv Hansen, florist

Lokal: Hos Anna och Rickard, Ängeltoftavägen 111, Ängelholm

Minst 8 personer, max 15 personer

Anmälan görs till Skille Svensson 076-101 82 85 eller via mail info@skillestradgard.se senast 20 november

Kursavgiften sätts in på bg 984-0273 efter att anmälan är gjord. Sista anmälningsdag är den 20 november

Glöm inte att skriva "adventskrans" och namn när du betalar in.

Anmälan är bindande!